Reserveren

Via het onderstaande formulier kunt u een aanvraag plaatsen voor de Escape Room. Reserveringen voor Kerstmis kunt u plaatsen via de link hieronder. Daarnaast zijn we een aantal data gesloten in november en december, deze hebben we ook onderstaand weergegeven!

Kerstmis

Reserveren voor 1e of 2e kerstdag? Ga dan naar deze pagina: www.escaperoomkerkrade.nl/nl/kerstmis

Helaas is het niet mogelijk om al onze arrangementen te gebruiken tijdens de feestdagen. Toch een hapje eten? Neem dan contact op met Abdij Rolduc.

Beschikbaarheid December

In december vind het jaarlijkse Kerstwereld Rolduc weer plaats op 1 & 2 en 8 & 9 december. Hierdoor zijn niet alle arrangementen beschikbaar. Daarnaast is het wijs om tijdig te reserveren!

In het weekend van 15 & 16 december staan we met de ondernemers van Rolduc op het Kerstival in Kerkrade-Centrum, waar wij ons presenteren met een minigame. De Escape Rooms zijn dan gesloten en we zijn telefonisch dan niet bereikbaar.

We zijn gesloten op 24, 30 & 31 december en 1 januari.

Op andere dagen zijn we geopend op afspraak tussen 10:00 - 23:00 uur.

Reserveringsformulier

Via het onderstaande formulier kunt u een aanvraag doen voor een Escape Room. Ook voor het aanvragen van een optie kunt u dit formulier invullen. Een reservering is pas definitief nadat wij u een persoonlijke bevestiging hebben gestuurd. We streven ernaar om uw e-mail binnen 48 uur te beantwoorden (m.u.v. vakanties en vrije dagen).

Plato Winandus Melchioris Embrico Ailbertus Rode-le-Duc Adelbert Franciscus Theresia Overig

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64
6464 EP Kerkrade

© 2015 - 2018