Belangrijke Informatie voorafgaand aan uw reservering

Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Door te reserveren gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring. Deze kunt u lezen via de onderstaande knop:

Corona/Covid-19

Voor informatie omtrent hoe wij omgaan met het coronavirus en de maatregelen, kijkt u op de pagina Corona.

Informatie

Er zijn meerdere mogelijkheden om te reserveren. Indien u online reserveert en gelijk via iDeal betaald, is uw reservering direct definitief. U ontvangt dan een bevestiging uit ons reserveringssysteem Bookeo (soms in de spamfolder). Plaatst u een aanvraag via het reserveringsformulier? Dan is dit pas definitief wanneer u van ons een bevestiging per mail heeft ontvangen en u de betaling voldaan heeft.

Zorg ervoor dat iedereen op tijd komt: we verwachten u 15 minuten voor het gereserveerde tijdstip, zodat we nog uitleg kunnen geven en u eventueel nog naar het toilet kan.

  • Zorg er dus ook voor dat iedereen weet waar hij of zij moet zijn (Bij Abdij Rolduc, in de Hoeve Zuid (volg de borden Bedrijvencentrum), huisnummer 64, deur 5).
  • Let op met navigatiesystemen: indien de route gaat via de "Kloosterlindenweg", gebruik dan het alternatieve adres: Roderlandbaan. Dit is de grote weg waaraan Rolduc zich bevindt. De Kloosterlindenweg is namelijk een bospaadje waar u niet met de auto doorkomt!
  • Denk eraan om uw leesbril mee te nemen! 
  • Trek luchtige kleding aan: zowel in de winter als in de zomer kan de temperatuur oplopen in de Escape Rooms. Tip: trek een vestje aan!
  • Personen onder invloed van alcohol of drugs kan de toegang tot de Escape Room worden ontzegd. Plan uw activiteiten daarom goed! Waarom weigeren we mensen onder invloed? Omdat zij een gevaar kunnen vormen voor zichzelf, hun medespelers en voor ons.
  • We gaan er van uit dat iedereen komt om het spel te spelen. Bij vals spelen wordt er dan ook een tijdstraf uitgedeeld en dingt men niet meer mee naar de recordtijd!

www.Codemonsters.nl

Escape Room Kerkrade

Bezoekadres (Enkel op afspraak geopend):
Heyendallaan 64 2HG

6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
KvK: 65498003
(+31) 045 209 2007

Wijzig Taal / Change Language / Sprache ändern:

© 2015 - 2024