Groepen


17 - 25 spelers

Met 17 tot en met 25 spelers gebruikt u twee Escape Rooms tegelijkertijd: maximaal 9 spelers in Zuster Emerentia en maximaal 16 spelers in De Bruiloft. U speelt dan met z'n allen tegelijkertijd het spel en bent in principe ook tegelijkertijd klaar. Het is natuurlijk mogelijk dat een van de groepen het spel sneller oplost dan de andere groep! Qua moeilijkheidsniveau zit er geen verschil in beide kamers.

26 - 30 spelers

(Optie 1) Met 26 tot en met 30 spelers gebruikt u drie Escape Rooms tegelijkertijd: maximaal 9 spelers in Zuster Emerentia, maximaal 16 spelers in De Bruiloft en maximaal 5 spelers in Claviger Sjra. U speelt dan met z'n allen tegelijkertijd het spel en bent in principe ook tegelijkertijd klaar. Het is natuurlijk mogelijk dat een van de groepen het spel sneller oplost dan de andere groep! Qua moeilijkheidsniveau zit er geen verschil in beide kamers.

26 - 32 spelers

(Optie 2+) Met 26 tot en met 32 spelers gebruikt u 2 speelrondes na elkaar de Escape Room De Bruiloft: twee keer maximaal 16 spelers. Een speelronde duurt in totaal ongeveer anderhalf uur: vooraf uitleg en toiletbezoek, 60 minuten spel en vervolgens moeten wij de kamer weer klaarzetten voor de volgende groep. In totaal kunt u dus het beste rekenen op een 2,5 - 3 uur. Voor de wachtende groep kan er een arrangement bijgeboekt worden, denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door de Abdij of een kijkje in de keuken van het Brouwgilde!

33 - 50 spelers

Met 33 tot en met 50 spelers gebruikt u 2 speelrondes na elkaar twee Escape Rooms: twee keer maximaal 9 spelers in Zuster Emerentia en twee keer maximaal 16 spelers in De Bruiloft. Een speelronde duurt in totaal ongeveer anderhalf uur: vooraf uitleg en toiletbezoek, 60 minuten spel en vervolgens moeten wij de kamer weer klaarzetten voor de volgende groep. In totaal kunt u dus het beste rekenen op een 2,5 - 3 uur. Voor de wachtende groep kan er een arrangement bijgeboekt worden, denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door de Abdij of een kijkje in de keuken van het Brouwgilde!

51 - 60 spelers

Met 51 tot en met 60 spelers gebruikt u 2 speelrondes na elkaar drie Escape Rooms: twee keer maximaal 9 spelers in Zuster Emerentia, twee keer maximaal 16 spelers in De Bruiloft en twee keer maximaal 5 spelers in Claviger Sjra. Een speelronde duurt in totaal ongeveer anderhalf uur: vooraf uitleg en toiletbezoek, 60 minuten spel en vervolgens moeten wij de kamer weer klaarzetten voor de volgende groep. In totaal kunt u dus het beste rekenen op een 2,5 - 3 uur. Voor de wachtende groep kan er een arrangement bijgeboekt worden, denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door de Abdij of een kijkje in de keuken van het Brouwgilde!

Meer dan 60 spelers

Met meer dan 60 spelers gebruikt u meerdere speluren na elkaar de Escape Rooms. Voor de wachtende groepen kunnen er meerdere arrangementen bijgeboekt worden. We staan u graag bij in het opstellen van een programma. Wanneer u ons een aanvraag stuurt via het reserveringsformulier, kijken we naar de mogelijke invullingen en doen we u een voorstel hoe de dag er uit zou kunnen zien.

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64
6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
(+31) 045 209 2007

© 2015 - 2020