Veelgestelde Vragen

Hoe lang duurt het?

Het spel duurt 60 minuten. We vragen u 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we u nog het een en ander kunnen uitleggen en dat u nog even naar het toilet kan. Dit is verplicht. Wanneer u te laat bent, kan uw speeltijd worden ingekort, zodat gasten na u geen hinder ondervinden.

Voor groepen vanaf 17 personen is het ook mogelijk om een verkort programma te volgen van 45 minuten. U kunt hiervoor kiezen wanneer u bijvoorbeeld vastzit aan een strakke planning.

Wanneer zijn jullie geopend?

We zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00 uur. U kunt alleen bij ons terecht na een bevestigde reservering. Weten of we nog plek hebben op uw gewenste datum en tijd? Stuur ons een mailtje via de contactpagina!

Kunnen we bij jullie ook iets eten of drinken?

Bij de Escape Room verkopen we enkel flesjes water. 

Wanneer u wenst te borrelen of een hapje wenst te eten, dan wordt dat verzorgd door Abdij Rolduc. Op de pagina Arrangementen vindt u hier meer informatie over.

Ik ben claustrofobisch. Durf ik dit wel?

Dat kunnen we natuurlijk niet voor u bepalen! Onze kamers zijn ruim opgezet, worden gespeeld bij daglicht/schemerlicht en zijn voorzien van een noodsleutel, zodat u op ieder moment de kamer kunt verlaten. Twijfelt u? Vraag dan of u de kamer even mag zien, voordat het spel begint. Dat stelt u waarschijnlijk gerust!

Hebben jullie ook een cadeaubon?

Jazeker! Deze kunt u bestellen via de contactpagina. Een cadeaubon vertegenwoordigd een door u gekozen waarde en is onbeperkt geldig. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

U kunt het beste zo snel mogelijk reserveren wanneer u een datum en tijdstip weet. Hoe eerder u namelijk reserveert, hoe groter de kans is dat we nog plek hebben. Vooral in het weekend zitten we vaak 1-2 weken van tevoren al bijna vol. Weten of we nog plek hebben? Neem dan contact met ons via de contactpagina.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen of annuleren?

Tot 48 uur voor uw reservering kunt u deze kosteloos wijzigen of annuleren, wanneer u slechts 1 Escape Room heeft gereserveerd. Heeft u meerdere Escape Rooms gereserveerd? Dan is dit 7 dagen voor uw reservering.

Hoe moeten we betalen?

Wanneer u een reservering plaatst, ontvangt u van ons een betaallink. Via deze link betaalt u aan Mollie Payments via onder andere iDeal, Bancontact, overboeking & Bitcoins. Wenst u op een andere wijze te betalen? Geef dit dan even aan bij het plaatsen van uw reservering, dan kijken we naar de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat hier extra kosten aan worden verbonden. De kosten voor iedere betaalwijze zijn terug te vinden op de tarievenpagina.

Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan via de contactpagina!

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64
6464 EP Kerkrade

© 2015 - 2018