Afhankelijk van het gekozen spel gelden er specifieke maximale aantallen personen. Kijk hiervoor bij uw gekozen spel.

Onderstaand een overzicht van onze bijzondere bepalingen, regels en maatregelen om te voldoen aan de eisen van het nieuwe normaal en de anderhalvemetermaatschappij.

Het is niet verplicht om handschoenen of een mondkapje te dragen tijdens het spel!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Mondkapje

Tijdens het spel is een mondkapje niet verplicht.

Afstand houden

We vragen jullie om altijd minimaal 1,5 meter afstand van ons te houden.

  • Zijn jullie een gezin en komen jullie uit hetzelfde huishouden? Dan hoeven jullie onderling geen afstand te houden.
  • Zijn jullie allemaal tussen 13 en 17 jaar oud? Dan hoeven jullie onderling geen afstand te houden.
  • Komen jullie uit verschillende huishoudens? Dan moeten jullie 1,5 meter afstand houden, ook tijdens het spel. Jullie zijn hier zelf verantwoordelijk voor, net zoals bij een bezoekje aan een vriendin, in het park of in de stad. 
Reinigen

Het is voor ons onmogelijk om altijd alles te desinfecteren. We maken alle oppervlakken goed schoon, zorgen ervoor dat de sloten goed gedesinfecteerd worden en dat andere raakvlakken, zoals stoelleuningen en deurklinken schoon zijn.

Mocht u het prettig vinden om het spel te spelen met handschoenen aan, dan kunt u daar voor vragen.

Betaling

Aangezien we maar een beperkt aantal groepen kunnen toelaten en daardoor (misschien) groepen moeten afwijzen, willen we het aantal “no-shows” zoveel mogelijk beperken. De ervaring leert dat wanneer er al betaald is, gasten er niet voor kiezen om plotseling te annuleren. Daarnaast willen we onnodige contactmomenten met besmettingshaarden, zoals een pinautomaat, voorkomen. Daarom vragen we u om liefst van tevoren via iDeal, Bancontact, overschrijving etc te betalen.

 

Toiletgebruik beperkt

Ga van tevoren thuis naar het toilet. Het gebruiken van het toilet in publieke gebouwen wordt momenteel afgeraden.

Verantwoordelijkheid

Het laatste punt vinden we het belangrijkste: de verantwoordelijkheid van jou als boeker.

Wat bedoelen we hiermee?

    • Is er iemand die klachten heeft in jullie gezin? Blijf dan thuis! 
    • Houd 1,5 meter afstand. Onze medewerkers zullen bescherming dragen, maar ook dan geldt de 1,5 meter eis. Geef elkaar de ruimte!
    • Kom op tijd. Zeker nu moeten we een strak tijdschema hanteren om te voorkomen dat verschillende groepen op hetzelfde moment gebruik moeten maken van bijvoorbeeld onze wachtruimte. Wanneer jullie te laat zijn, kan dit betekenen dat de Escape Room niet meer door kan gaan. Tip: print de plattegrond uit en let op de bewegwijzering ter plaatse.
Annuleringskosten

Heeft u gereserveerd en kan het toch niet meer doorgaan? U kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Corona/covid19:
Vertoont iemand plotseling klachten binnen 48 uur voor uw reservering? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U ontvangt geen geld retour, maar ontvangt van ons een cadeaubon om een andere keer terug te komen. Annuleert u binnen zes (6) uur voor uw reservering en heeft u slechts één kamer gereserveerd? Dan ontvangt u geen geld en geen cadeaubon en zien we het als een No-Show. Wanneer u meerdere kamers heeft gereserveerd is dit tot twaalf (12) uur van tevoren.

Abdij Game: weersafhankelijk
Bij plotselinge weersverandering kan er in overleg een nieuwe datum worden gekozen. Ook hierbij geldt: tot 48 uur kosteloos, 48-6 uur vooraf een cadeaubon en binnen 6 uur volledig bedrag verschuldigd. In overleg kan hiervan afgeweken worden bij bijvoorbeeld extreme omstandigheden.

www.Codemonsters.nl

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64

6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
(+31) 045 209 2007

© 2015 - 2021