Op dit moment is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Daarnaast is het ook niet nodig om een negatieve test of vaccinatiebewijs te hebben op dit moment. We hopen natuurlijk dat dit zo blijft, maar mocht dit veranderen, zullen we dit hier communiceren en via onze Social Media. Ook zullen we gasten die reeds een reservering hebben geplaatst informeren over eventuele veranderingen.

Samenvattend (d.d. 15-09-2021, ook na 25 september):

Niet verplicht:
- Mondkapje
- Negatieve Test
- Vaccinatie

Wel verplicht:
- Thuis blijven bij klachten
- 1,5 meter afstand houden
- Handen desinfecteren of wassen bij binnenkomst

Eigen keuze (wel door ons aangeraden)
- Ga thuis al naar het toilet
- Betaal vooraf via iDeal/Bancontact/etc. en voorkom dat u in contact komt met contant geld of onze pinautomaat
- Geef veranderingen tijdig door om annuleringskosten te voorkomen, zie onder.
- Komt u met een grote groep? Misschien is het slim om iedereen een zelftest te laten doen. Zo voorkomt u dat er iemand meedoet die alsnog besmet is.

 

Afstand houden

Vanaf 25 september is het niet meer nodig om 1,5 meter afstand te houden. Vanwege onze ruim opgezette kamers, verandert er niets.

Reinigen

Het is voor ons onmogelijk om altijd alles te desinfecteren. We maken alle oppervlakken goed schoon, zorgen ervoor dat de sloten goed gedesinfecteerd worden en dat andere raakvlakken, zoals stoelleuningen en deurklinken schoon zijn.

Mocht u het prettig vinden om het spel te spelen met handschoenen aan, dan kunt u daar voor vragen.

Verantwoordelijkheid

Het laatste punt vinden we het belangrijkste: de verantwoordelijkheid van jou als boeker.

Wat bedoelen we hiermee?

    • Is er iemand die klachten heeft in jullie gezin? Blijf dan thuis! 
    • Kom op tijd. Zeker nu moeten we een strak tijdschema hanteren om te voorkomen dat verschillende groepen op hetzelfde moment gebruik moeten maken van bijvoorbeeld onze wachtruimte. Wanneer jullie te laat zijn, kan dit betekenen dat de Escape Room niet meer door kan gaan. Tip: print de plattegrond uit en let op de bewegwijzering ter plaatse.
Annuleringskosten

Heeft u gereserveerd en kan het toch niet meer doorgaan? U kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren indien u slechts één Escape Room heeft gereserveerd. Heeft u meer dan één spel gereserveerd? Dan kunt u tot 7 dagen van tevoren de reservering kosteloos wijzigen of annuleren.

Corona/covid19:
Vertoont iemand plotseling klachten binnen 48 uur voor uw reservering? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U ontvangt geen geld retour, maar ontvangt van ons een cadeaubon om een andere keer terug te komen. Annuleert u binnen zes (6) uur voor uw reservering en heeft u slechts één kamer gereserveerd? Dan ontvangt u geen geld en geen cadeaubon en zien we het als een No-Show. Wanneer u meerdere kamers heeft gereserveerd is dit tot twaalf (12) uur van tevoren.

Abdij Game: weersafhankelijk
Bij plotselinge weersverandering kan er in overleg een nieuwe datum worden gekozen. Ook hierbij geldt: tot 48 uur kosteloos, 48-6 uur vooraf een cadeaubon en binnen 6 uur volledig bedrag verschuldigd. In overleg kan hiervan afgeweken worden bij bijvoorbeeld extreme omstandigheden.

www.Codemonsters.nl

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64

6464 EP Kerkrade
Hoeve Zuid - Abdij Rolduc
(+31) 045 209 2007

© 2015 - 2021