Contact

Nieuwsberichten

Kerstmis

Reserveren voor 1e of 2e kerstdag? Ga dan naar deze pagina: www.escaperoomkerkrade.nl/nl/kerstmis

Helaas is het niet mogelijk om al onze arrangementen te gebruiken tijdens de feestdagen. Toch een hapje eten? Neem dan contact op met Abdij Rolduc.

Beschikbaarheid December

In december vind het jaarlijkse Kerstwereld Rolduc weer plaats op 1 & 2 en 8 & 9 december. Hierdoor zijn niet alle arrangementen beschikbaar. Daarnaast is het wijs om tijdig te reserveren!

In het weekend van 15 & 16 december staan we met de ondernemers van Rolduc op het Kerstival in Kerkrade-Centrum, waar wij ons presenteren met een minigame. De Escape Rooms zijn dan gesloten en we zijn telefonisch dan niet bereikbaar.

We zijn gesloten op 24, 30 & 31 december en 1 januari.

Op andere dagen zijn we geopend op afspraak tussen 10:00 - 23:00 uur.

We staan voor u klaar!

Onderstaand vind u een aantal mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Om een reservering of optie te plaatsen, vragen we u het formulier op de pagina Reserveren in te vullen. Helaas zijn we niet altijd in de gelegenheid om u telefonisch te woord te staan, vandaar dat onze voorkeur uitgaat naar een bericht via ons contactformulier of via Whatsapp of Facebook.

Contactformulier
(Reserveren en optie via: Reserveringspagina)

Whatsapp

Door het onderstaande visitekaartje toe te voegen aan uw contacten, kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp.

Facebook

Door op de onderstaande knop te drukken, wordt u in een nieuw venster naar onze Facebookpagina gebracht.

Telefoon

Door op de onderstaande knop te drukken, kunt u ons tussen 10:00 & 20:00 uur bellen vanaf uw mobiele telefoon.

Bezoekadres

U vind ons in de Hoeve Zuid van Abdij Rolduc op het adres Heyendallaan 64 te Kerkrade. Ter plaatse parkeert u op P1 van het complex en volgt u de borden Bedrijvencentrum. Wanneer u bij deur 5 (Huisnummer 64) naar binnen gaat, vind u ons op de 2e verdieping.

Wij zijn niet altijd aanwezig en werken enkel op afspraak. Voorkom teleurstelling en maak een afspraak via het contactformulier!

Kaart

Naast het onderstaande kaartje, hebben we ook een plattegrond van Abdij Rolduc met daarop de locatie exact aangegeven. Klik voor deze plattegrond op de onderstaande knop. Liever een routebeschrijving via Google Maps? Klik dan op de knop Routebeschrijving.

Escape Room Kerkrade

Heyendallaan 64
6464 EP Kerkrade

© 2015 - 2018